02

ponedjeljak

lipanj

2008

Emma bogatija za 95 milijuna kuna

Emma Watson, dobro poznata zvijezda filmova o Harryju Potteru, onog dana kada je navršila osamnaest godina, dobila je dozvolu za raspolaganje s nevjerojatnih 95 milijuna kuna koje je zaradila proteklih osam godina glumeći najbolju prijateljicu Harryja Pottera - čarobnicu Hermionu Granger.

Za šesti nastavak (Princ miješane krvi), koji je završen sa snimanjem prije nekih dva tjedna, Emmi je na bankovni račun trebalo sjesti još 23 milijuna kuna, međutim, zbog nagađanja kako se ona želi ostaviti snimanja filmova i upisati fakultet, taj su iznos povećali na 27 milijuna kako bi je zadržali u filmskoj industriji.

Upisala i seminar o bankarstvu

Iako je Emma sad punoljetna i legalno ima pristup svojim milijunima, glumica je, nakon rođendanske zabave u društvu prijatelja i kolega, tri dana provela savjetujući se sa financijskim savjetnicima i privatnim bankarima kako milijune pametno uložiti u svoju budućnost. Obzirom da grčevito želi imati potpunu kontrolu nad vlastitim bankovnim računima i privatnim troškovima, Emma je odlučila pohađati tečajeve i seminare o bankarstvu.

"Kroz tri dana tečajeva Emma je naučila kako rasporediti svoj novac. Slušala je lekcije o štednji i džeparcu, burzi i bankarstvu, raznim investicijama, kako donositi pametne poslovne odluke te kako se pobrinuti za svoj javni imidž. Predavači su joj napomenuli kako se ni pod koju cijenu ne smije dovesti u situaciju da je paparazzi fotografiraju za vrijeme tulumarenja po noćnim klubovima ili dok, još gore, pije alkohol", ispričao je Emmin prijatelj.