19

subota

travanj

2008

"Harry Potter i prokletstvo cigareta"


Harry Potter odnosno Daniel Radcliffe, počeo je zabrinjavati prijatelje i živcirati kolege svojom ovisnošću o cigaretama. Iako je nedavno navršio tek 18 godina, Daniel svaki dan popuši 20 cigareta. Na snimanju šestog nastavka Daniel zapali cigaretu kad god stigne.

"Svaki put kad redatelji vikne 'Rez!', Danijel trči zapaliti cigaretu. To je odvratno. Svi ga prijatelji upozoravaju na ono što bi mu se moglo dogoditi ako se nastavi tako trovati, ali on jednostavno ne želi slušati", požalio se njegov prijatelj Rupert Grint koji u filmu glumi čarobnjaka Rona Weasleyja.

Producenti filma o Potteru boje se da bi Danielova ovisnost mogla narušiti njegov imidž u javnosti i samim time smanjiti gledanost filma, pa su ga zamolili da ne puši na javnim mjestima. Ali ni to nije spriječilo Radclifea da puši "kao turčin".

"U zadnje se vrijeme druži i izlazi s Kevinom Spaceyjem i Sthephenom Fryjem, pa mislimo da je tu ružnu naviku 'pokupio' od njih", ispričali su Danielovi prijatelji. Glumac se navodno nedavno okrenuo cigaretama kada je sam morao odglumiti opasnu scenu jer je njegov dubler bio odsutan.